7. februar 2011

Badegulv

Det blir nytt bad snart! Hurra!
Da vi flyttet inn sa vi at badet var det første som måtte taes. Det gikk da ikke an å kunne bo i huset slik som det badet så ut. Det er flere år siden nå... I mellomtiden har vi ikke gjort noe der inne. Det er helt bevisst! Tenkte som så at dersom jeg begynner nå å fikse og ordne og pusse opp for at det skulle ta seg litt bedre ut så tar det enda lengre før vi får pusset opp skikkelig. Og skulle vi pusse opp badet, så skulle det gjøres ordentlig. Vel, pengene vokser ikke på trær og i mellomtiden så har det blitt prioritert både bil, båt, hytte osv før bad. Men nå er det nok! Har satt igang prosessen og forventer pristilbud fra Bademiljø denne uken. Har også kontaktet Varme & Bad samt Comfort kjeden uten svar. Det er for dårlig folkens! 
Har også hatt supert møte i dag med EpoTek som skal legge gulvet. Det blir stas med fuge- og porefritt gulv! Tanken på å skrubbe flere fuger er ikke tiltalende... 
Meningen er å legge et mykt, fleksibelt gulv som ser ut som pusset betong - men altså da mykt og deilig - ikke knallhardt. 
De skal lage en prøve i deres showroom så kan jeg komme dit og ta en titt for å se om vi finner den rette finishen. 

Mulig vi får til et samarbeid på jobbfronten også - vi får se:) Spennende blir det iallefall.


Ingen kommentarer: