15. april 2011

Syrom

Tenk at det går an....
Har fått mitt eget rom!
En helt egen sone som bare skal være min.
"Mulkerom": ))


Har gått på sykurs de siste ukene og laget et treskeverk av en kjole. Valgte det verste stoffet... et flagrende silkestoff så tynt og lett at man ikke kjenner når man tar på det. Sikkert herlig å ha på seg men hjelpemeg for et feilvalg når det gjelder en førstegangsskredder som meg... Blir nok ferdig med den - og mulig det kommer bilder også, vi får se:)


Men syrom altså - egen kreativ sone!
Herlig herlig. Først må man jo innrede. Har ikke sydd et eneste sting her inne og må nok innse at jeg først og fremst er interiørdesigner og ikke syerske - iom at jeg vil heller innrede syrommet enn å faktisk sy:))
Sånn er det.
Som selvstendig næringsdrivende og med relativt nystartet firma så er budsjettet noe sparsommelig. Ikke at det setter stopper for meg - det gjør det bare mer utfordrende. Og har man tilgang på en egen kreativ sone, så vil jeg bruke den til det også. Så da blir dette et prøve og feile rom. Dvs mye prøving og forhåpentligvis lite feiling:)

Første punkt på programmet - interiør!

Utgangspunktet er jo et tragisk syn.
Rommet er lite og smalt - med skråtak og strie på alle vegger. Gulvet er i en sørgelig forfatning - her har det lagt vegg-til-vegg teppe og jeg husket ikke at tregulvet var så dårlig under. Men med litt pussing og et par strøk maling blir det bra!

Veggene er fiberstrie - grovstruktur. Egentlig burde jeg helsparklet først - men har plukket ut en tapet med mye mønster som jeg håper gjør susen... Som sagt - eksperimentere:)

Utgangspunktet:


Så var det bare å sette igang!
GOD HELG!

Flere som har syrom?


1 kommentar:

Camilla sa...

Så heldig du er :-) Skulle gjerne hatt et syrom! (så hadde jeg kanskje fått brukt litt av alle stoffene mine ;-)