22. april 2011

Påskestrikk

Nyter herlige dager på hytten. 
Det vil si: skiføret er jo så som så. Må gå i sikk sakk for å unngå stein og busker. Snøen er blitt til slush så det er egentlig helt på kanten av sesongen. Selv om det er deilig med påske på hytten så lokker solskinn og båtliv hjemme også i og med at påsken er så sein i år. Det blir nok en skitur i dag også så setter vi nesen hjemover i morgen, tenker jeg. 
Minner meg selv på å ta bilder og blogge litt om det fantastiske magnoliatreet hjemme i hagen. Det har jo så sørgelig kort sesong  at man må passe på å nyte det mens det blomstrer.


Har hatt liggende bomullsgarn fra Panduro nå i flere måneder uten å helt vite hva jeg skulle bruke det til. Skulle jo egentlig være et hekleprosjekt - problemet er jo bare at jeg ikke kan hekle! Får finne meg en youtube snutt slik at jeg kan lære meg det. I mellomtiden strikker jeg. 

Har brukt litt for små pinner til dette garnet - så det blir en triceps øvelse å strikke:) Men fint ble det jo. Må ut å handle mer av dette garnet - ser for meg spisebrikker og trekk til en krakk her på hytten. Må også ha noe til under kaffetrakteren før den ødelegger benkeplaten. Men neste gang....

Denne gangen ble det noe så "kreativt" som en gryteklut! Jadda...


Rimelig fornøyd. Dette ble klut med hold i:) 
Og enda bedre: nå kan jeg kaste den fæle gamle i bosset!

Noen som har flere ideer til dette bomullsgarnet?

2 kommentarer:

TheaJ sa...

Så koselig blogg du har! Har tittet litt rundt - og likte veldig godt tipset om benken fra ikea! Så kreativt. Gleder meg til å følge med videre:):)
God påske!

Tone sa...

Nå er du lagt inn som favoritt :-)